המדריך הבא מיועד למשתמשים המעוניינים למחוק את המשתמש שלהם מהאפליקציה.


  1. הכנסו לאפליקציה ולחצו על התפריט (סמל של נקודות צבעוניות).


2. הכנסו לאזור האישי


3. לחצו על הגדרות


4. לחצו על מחיקת משתמש


5. לאישור הקלידו את השם המלא ולחצו ״מחק לתמיד״


במידה ונתקלים בבעיה נוספת - מוזמנים לפנות אלינו בצ׳ט שבאפליקציה

האם מצאת את התשובה שלך?